• Resmål

    Utvalda resmål med hög kvalitet
    för dig och ditt sällskap

Ngapali_sol__bad

beachAmata_-_KopiaEn flera kilometer orörd strand väntar på att upptäckas av dig. Välkommen till en riktig juvel som lockar med en av Sydostasiens absolut finaste stränder.

Ngapali är en fiskeby i bengaliska bukten där tiden på vissa platser verkar att ha stått still. Men samtidigt känns denna stillsamma badort som ny, som om den just fötts ur havets vågor. Här finns inga jättestora hotellkomplex, inget glittrande nattliv, utan mest bara lugn och ro och härliga bad. Sanden är vit och puderfin, vattnet långgrunt och varmt. Här finns fina korallrev att snorkla eller dyka vid, öar att göra dagsutflykter till och om soltimmarna blivit för många, är det bara att göra en tur upp i bergen eller ut i djungeln. Vänligheten är påtaglig liksom människornas gästfrihet. Från Thandwe flygplats är det sju kilometer till Ngapali och transporten tar bara 20 minuter.

Du väljer själv hur lång tid du vill stanna och några dagar i Ngapali kan antingen kombineras med vår rundresa i Burma eller med fyra dagars programmet
i Rangoon poolAmata_-_Kopia(”Rangoon med bad i Thailand” programmet). Ngapali kan då ersätta sol och bad dagarna i Thailand.

Prisexempel: 5 nätter, del i dubbelrum (4* hotell, se bilder intill) inklusive frukost och privat transfer t/r Thandwe flygplats, 4 500 SEK per person (gäller 1/11-31/3,  högsäsongstillägg tillkommer 20/12-10/1). Flyg tillkommer.


rumAmata_-_Kopia