• Resmål

    Utvalda resmål med hög kvalitet
    för dig och ditt sällskap 
Det här är ett program för dig som söker både strand- och city känsla. Du som vill tillbringa lagom mycket tid på stranden och som även vill shoppa lite, ligga vid poolen en del och kanske leta upp en mysig restaurang utanför hotellområdet? Och som dessutom inte kan få för mycket av havsutsikt, du kommer att få en suverän vistelse här.

Hotellet är ett fyrstjärnigt design hotell som är nytt och fräscht, från rummet har man vid havsutsikt och ser även ut över den omtalade palm-ön ”The Palm Jumeirah” (konstgjorda ön, formad som en palm). Att koppla av på balkongen med något svalkande och samtidigt blicka ut över havet är helt enkelt underbart.

Det är gångavstånd till stranden (fyra – fem minuter) och lika långt till boulevarden ”The Walk ” (ett 1.7 km långt palmsmyckat promenadstråk längs stranden med butiker, nöjen och utomhus restauranger) som för tankarna till Rivieran. Vill man ta en något längre promenad är det endast 10 minuter till Dubai Marina där det ligger ett stort antal lyx yachter. Kvällstid, när marinan är upplyst, är det en härlig atmosfär där.

Varje dag går det dessutom kostnadsfri ”shuttle bus” till systerhotellet Jebel Ali beach Resort som har en 800 meter lång privat strand man även har tillgång till som gäst på hotellet. Hotellet är byggt i modern och smakfull stil, det finns utomhuspool, ett par omtyckta caféer, ett brasilianskt ”steakhouse” , en trevlig pub och en ljuvlig SPA avdelning.

Programexemplet innehåller 7 hotellnätter inklusive frukost, rum med havsutsikt, privat transfer från och till Dubais internationella flygplats samt en härlig middagskryssning ombord på en Dhow (traditionellt arabiskt träfartyg) för att njuta av en internationell middag i orientalisk miljö. Ljuset från staden avspeglas i vattnet samtidigt som man sveper fram under månskenet.

Utflykter som Sightseingtur i Dubai och Ökensafari över sanddynorna i fyrhjulsdriven jeep kan bokas mot tillägg (bokas innan avresa hemifrån).

Här finns alla ingredienser för att passa såväl par som den lilla familjen. Man kan lägga till eller dra ifrån antal dagar efter eget önskemål. Kontakta oss för prisuppgift.

För bröllopspar arrangerar vi mousserande vin/champagne, choklad och en bukett blommor på rummet vid ankomst

Prisindikation: från 14 300 SEK per person, del i dubbelrum (sea view room). I priset ingår 7 hotellnätter inkl. frukost, privat transfer från och till flygplats i Dubai, middagskryssning på en Dhow inkl hämtning på hotellet för transport till båten. Flyg tillkommer. (högsäsongstillägg förekommer 27/12 - 9/1)

Obs! 8 juni – 27 september (2015) samt 7 – 26 december pris från 11 550 SEK per person (samma program)