Grupp & KonferensVi vänder oss i första hand till dig som företräder ett företag eller organisation. När det gäller våra möten och företagsresor börjar vi med programutformning efter att vi vet syftet med resan, samt fått förutsättningar och önskemål från dig.
Därefter presenterar vi en skräddarsydd lösning med program innehållande utflykter/ möten/ måltider/upplevelser med mera där vi tillmötesgår önskemålen. Tillsammans diskuterar vi sedan fram detaljer som gör resan fulländad.

Det kan gälla  kick-off, incentive, utbildning, team-building, firmafest eller annat specialarrangemang. Vi agerar alltid professionellt med service och kreativitet som honnörsord och ser till att det blir så bra som möjligt. Vi har duktiga medarbetare med mycket lång erfarenhet av företagsarrangemang i olika former.


Hos oss blir du en av några väldigt viktiga kunder, inte en av flera hundra kunder, vi skapar en god och personlig relation med. Som kund ska du känna dig viktig och nöjd redan från första kontakten till det att resahi-01n är avslutad. Rubinresor levererar prisvärda resor med hög kvalitet och stort upplevelsevärde oberoende av gruppens storlek eller resans omfattning. Att åka mycket längre behöver inte kosta mycket mer.

Vi erbjuder alltid studieresa till resmålet innan evenemanget. Den person som varit din/er kontaktperson följer även med till resmålet under själva evenemanget, om ni önskar att personal från oss medföljer, och fungerar som assistent på destinationen (mot tillägg). Det blir mycket smidigare när det är samma person som skött korrespondensen med er och med folk på resmålet som också finns på plats när evenemanget är igång. Gör ni fler gruppresor är ni garanterade att få samma kontaktperson hos oss som gången innan om ni önskar. Då vet alla parter vad som gäller, det spar tid och det känns tryggt.
Även om vi är specialister på fjärran Östern arbetar vi med skräddarsydda arrangemang på andra håll. Fram till idag har vi som arbetar här arrangerat gruppresor i form av konferensresor, Incentiveresor, 50-års resor, golfresor och kick-off resor till Thailand, Singapore, Malaysia, Kina, Spanien, England, Sydafrika och Dubai.                                                                                                                                                                                                                                                                               Vi har ett mycket nära samarbete main_pool_barmed ett svenskt eventföretag, tillsammans utformar vi olika typer av speciella events över hela världen enligt era önskemål.


Vårt motto är att evenemanget ska vara kvalitativt och funktionellt där mötet står i centrum! Konferensmiljöer vi föreslår är selektivt valda för att passa er specifika grupp och faciliteter på plats ska motsvara era förväntningar.
Program för medföljande och kringaktiviteter är också något vi lägger stor vikt vid. Det blir ibland tid mellan de viktiga passen under själva konferensen eller kongressen och tid efter avslutade mötesdagar. Möjligtvis även hela dagar efter en fullmatad konferensvecka? Varför då inte spela golf, shoppa, bada eller göra spännande utflykter? Om det dessutom är varmt och soligt brukar det bli ännu trevligare. Äta ska man ju oavsett och tänk då att göra det under bar himmel, på en strand, kanske ombord på en båt? kanske i en regnskog?
dubai3
Varför inte göra något utöver det vanliga nästa gång?

Välkommen att kontakta oss på !