grupp2Vi vänder oss i första hand till dig som är privatperson och företräder ett mindre resesällskap.
När det gäller våra privata gruppresor börjar vi med programutformning efter att vi vet syftet med resan, samt fått förutsättningar och önskemål från dig. Därefter presenterar vi en skräddarsydd lösning med program innehållande utflykter/måltider/upplevelser med mera där vi tillmötesgår önskemålen. Tillsammans diskuterar vi sedan fram detaljer som gör resan fulländad.

Det kan gälla semesterresa med nära och kära, ett äventyr med kompisgänget, någon som fyller jämt eller annat specialarrangemang. Vi agerar alltid professionellt med service och kreativitet som honnörsord och ser till att det blir så bra som möjligt. Vi har duktiga medarbetare med mycket lång erfarenhet av grupparrangemang i olika former.

Hos oss blir du en av några väldigt viktiga kunder, inte en av flera hundra kunder, vi skapar en god och personlig relation med. Som kund ska du känna dig viktig och nöjd redan från första kontakten till det att resagrupp3n är avslutad. Rubinresor levererar prisvärda resor med hög kvalitet och stort upplevelsevärde oberoende av gruppens storlek eller resans omfattning. Att åka mycket längre behöver inte kosta mycket mer.

Även om vi är specialister på fjärran Östern arbetar vi med skräddarsydda arrangemang på andra håll. Fram till idag har vi som arbetar här arrangerat gruppresor i form av konferensresor, 50-års resor, släktsemester, bröllopsresor, golfresor och kick-off resor till Thailand, Kambodja, Singapore, Kina, Spanien, England, Sydafrika, Sri Lanka och Dubai.
                                                                                                                                      
Vi har ett mycket nära samarbete med ett svenskt eventföretag, tillsammans utformar vi olika typer av speciella events över hela världen enligt era önskemål.

Vi hjälper mer än gärna till med aktiviteter, som kanske förgyller resan och livar upp stämningen. Varför då inte hyra en båt, flyga helikopter, spela golf, shoppa, bada eller göra spännande utflykter? Om det dessutom är varmt och soligt brukar det bli ännu trevligare. Äta ska man ju oavsett och tänk då att göra det under bar himmel, på en strand, kanske ombord på en båt? kanske i en regnskog?

Varför inte göra något utöver det vanliga nästa gång?

Välkommen att kontakta oss på !