skrddarsydda_resorVi hjälper gärna till med att skräddarsy din resa, direkt efter dina egna önskemål.
När det gäller skräddarsydda resor som inte har våra presenterade resor som bas får man vara beredd på att det tar ett antal arbetsdagar innan vi kan presentera ett programförslag, vi lägger ned vår själ i detta och är mycket måna om att det ska vara ett bra och väl avvägt program som verkligen motsvarar dina förväntningar. Reslängden ska dock vara minst en vecka.

Börja med att fundera ut var och när ni vill resa samt eventuella aktiviteter. Tveka inte om ni har udda och unika idéer, ofta går det faktiskt att genomföra. Fyll i formuläret under fliken kontakta oss här på hemsidan, skriv att det gäller en skräddarsydd resa i rutan ”övrigt” och skicka.

Efter några dagar kontaktar vi dig, därefter sänder vi dig ett förslag/utkast till ett program. Efter att utkastet godkänts av dig sätter vi, mot en mindre handpenning, igång arbetet med att komponera ett detaljerat och fullständigt reseprogram. Handpenningen dras sedan av från resans pris vid bokningstillfället.

Vi agerar alltid professionellt med service och kreativitet som honnörsord och ser till att det blir så bra som möjligt.
För alla våra resor är mottot precis som i vår slogan: Färgstarka upplevelser med kvalitet!

Välkommen att kontakta oss så vi kan hjälpa till med din drömresa!