Om ossOm oss
Rubinresor AB är ett helsvenskt företag som grundades 2008, sett till antalet destinationer med färdiga programförslag är vi en av de största specialistarrangörerna i Sverige. Vi som arbetar på Rubinresor är passionerade resenärer och programmen är komponerade med omsorg. I många år har vi rest, bott och arbetat, bland annat på resebyrå, hotell, med programutformning och som reseledare, i de flesta områden som ingår i vårt programutbud. Vi menar att vi kan resmålen och vill gärna kalla oss för experter.

Idé
Rubinresor erbjuder exklusiva men prisvärda resor med hög kvalitet och stort upplevelsevärde!
Våra resor är flexibla och personliga, avresedatum är valfria. Våra resor kan starta vilken dag som helst, året runt och flygbolag väljer du själv. Med Rubinresor upplevs lika mycket som på en rundresa, men med oss reser du enskilt i eget fordon och med privat guide, bara du och ditt sällskap.

Varmt välkommen till oss på Rubinresor!

Sophie

Sophie

Har bott många år utomlands, bl a fem år i Spanien och arbetat på hotell. Utbildad till event-koordinator och reseproducent vid YH utbildningarna i Landskrona och Orsa. Har många års erfarenhet av resebranschen. Projektledare för event och marknadsföring.
Favoritresmål: Miami

Henrik

Henrik

Har bott många år i USA och Thailand. Ekonomexamen vid Handelshögskolan i Stockholm, har bland annat arbetat på hotell i Phuket samt som reseledare och ekonomiansvarig på Fritidsresor. Som konsult har han arbetat med organisationer som Oriflame och Atlas Copco. Tar, förutom kundservice, hand om administration och affärsutveckling.
Favoritresmål: Mandalay

Anette

Anette

Har många års erfarenhet av resebranschen och arbete utomlands, gått high school i USA, bott i Spanien och jobbat med PR. Har varit anställd på turistbyrå och på Ticket resebyrå som resesäljare. Tar förutom bokning och kundservice hand om löpande bokföring.
Favoritresmål: Hua Hin

Thomas

Thomas

Företagets grundare. Har bott i Thailand, Hongkong, Australien och Mexiko och har mer än 20 års erfarenhet av resebranschen. Ekonomexamen vid Lunds universitet, arbetat som reseledare på Temaresor och destinationschef på Fritidsresor. Har varit delägare och styrelseledamot i Jambo Tours. Tar, förutom bokning och kundservice, hand om avtal och annonsering.
Favoritresmål: Sydney

Tillsammans har vi en gedigen och mycket bred erfarenhet av resor och service.

Företagets placering är i Vellinge.

Vår verksamhet är webbaserad och vi välkomnar korrespondens via vår hemsida (fliken Kontakta oss) eller per telefon 040-305010.