Varför ska du resa med Rubinresor?

- stLucia2
Med Rubinresor upplevs mycket och med oss reser du enskilt, och med privat guide, bara du och ditt sällskap.

- Vi har valfria avresedatum, när resan startar bestämmer du helt och hållet själv. Alla våra reseprogram kan starta när som helst, året runt.

- Våra resor är kvalitetsprodukter och generellt mycket prisvärda, programmen är innehållsrika med bra boendestandard.

- Vid ankomst blir du alltid mottagen på flygplatsen av guide eller chaufför, våra program leds av professionell engelsktalande guide.

- Dag 1 är första dagen på resmålet hos oss, flera arrangörer anger avresedag från Skandinavien som dag 1. En tolvdagars resa med Rubinresor motsvarar en fjortondagars resa hos andra arrangörer i fråga om antal dagar på resmålet.

- När du reser med oss kan du själv välja flygbolag och resväg till eller från ditt resmål.Vill du själv boka flygresan via internet går det lika bra, då bokas endast landarrangemanget genom oss.

- Vi håller priserna nere och är dessutom miljömedvetna. Det är möjligt för att vi varken har ett stort eller ett centralt beläget kontor. Vi trycker heller inte upp tjocka kataloger som kostar mycket pengar och många träd, för att inte tala om vad det kostar och tär på miljön för att transportera dem. Detta är kostnader som annars läggs på det priset man som kund betalar för sin resa.