Har du någon gång funderat på att unna dig något alldeles extra och lyxa till det ordentligt i några dagar? En plats där man verkligen kan göra det är Dubai.  Vi har satt ihop ett specialprogram där man minst sagt får känna sig speciell.

Vid ankomst blir man hämtad på flygplatsen i Rolls Royce och körd direkt till hotellet Burj Al Arab för incheckning i en högklassig svit. Vidare ingår en tre rätters romantisk middag och en spa behandling på hotellet. En blomsterbukett tillsammans med en flaska champagne står dessutom på rummet vid ankomst.

Det omtalade emiratet Dubai har de senaste åren radat upp spektakulära byggnader/attraktioner och en av de mest berömda är faktiskt ett hotell, det superluxuösa Burj Al Arab. Hotellet som standardmässigt klassificerat sig själv som ett sju – stjärnigt hotell, detta trots att den högsta internationella klassificeringen är fem stjärnor. De menar helt enkelt att det inte finns något annat hotell som kan mäta sig med deras enastående standard. Och visst är det ett minne för livet att bo där!

Resan passar perfekt om man vill göra något utöver det vanliga, till exempel som bröllopsresa eller för att fira någon speciell dag.

Hotellet är beläget direkt vid Jumeirah stranden i centrala Dubai. Hotellet har sex restauranger, två utomhuspooler och två inomhuspooler samt poolbar och strandbar där det passar extra bra med en förfriskande drink innan middagen. Wifi internetuppkoppling är fri. Gäster får tillgång till SPA, bibliotek, biljard, presentbutik, frisersalong och kemtvätt. Det finns även barnpool och barnklubb.

Se även våra övriga programtexter om Dubai för mer information om destinationen. Halvdags sightseeingtur i Dubai kan bokas mot tillägg.

Prisindikation från 42 500 SEK per person, del i dubbelrum (One Bedroom Deluxe Suite) med havsutsikt eller delvis havsutsikt/delvis city utsikt. I priset ingår 5 hotellnätter inkl. frukost, transfer från och till flygplats i Rolls Royce med egen chaufför, middag på hotellet och SPA behandling (25 minuters rygg, nacke och axlar). Flyg tillkommer.

Lågsäsong 9 maj – 30 september är priset 31 300 SEK per person
(27 december – 10 januari kan det här programmet inte bokas)