Sea Dream Yacht

Sea Dreams yachter är något alldeles extra (läs mer nedan). Fartygets kryssningsrutter är många och vissa specialresor går bara någon eller några gånger per år. Sommartid seglar Sea Dream i Medelhavet och under vintern i Karibien. Man gör även mycket populära Atlantkryssningar när respektive säsong slutar.

Klicka på länken till Sea Dreams alla turer och kontakta därefter oss på Rubinresor, vi kollar platstillgång, svarar på eventuella frågor och hjälper till med allt nödvändigt inför resan.

Länk: http://www.seadream.com/voyages/

För priser klicka på VIEW VOYAGE vid aktuell resrutt och sedan på fliken Fares.
Missa inte Sea Dreams speciella vinkryssningar!

Att resa med Sea Dream Yacht Club är en blandning av att kryssa på ett lyxkryssningsfartyg och att kryssa på en egen lustjakt med ett gäng bekanta. Sea Dream menar själva ”It´s yachting, not cruising” och det stämmer! Fartyget är förhållandevis litet och kommer in i hamnar som de stora fartygen inte når och man kan ligga inne i hamn mycket längre.

SeaDream I och II är två små underbara fartyg, personalstyrkan är 95 personer och genomsnitts-
antalet gäster ombord är 100, vilket innebär nästan en personal per gäst. Servicen är med andra ord extremt personlig och håller mycket hög nivå.

Nästan allt är inkluderat i priset: utsökta måltider, champagne, utvalda viner och drinkar (förutom
Spa behandlingar och mobilt bredband). Även dricks till den professionella personalen ingår. Trots den extremt höga servicenivån är det informellt (och samtidigt sofistikerat). Här finns inga mattider
att passa och inga formella klädkoder . Sea Dream passar bäst för par som uppskattar lyx i intim och lugn miljö och att besöka små charmiga hamnar långt ifrån massturismen.
 
I aktern sitter en nedfällbar minimarina som är användbar för bad och vattensporter. Att använda Sea Dreams gummibåt och jetski ingår i priset. Ombord på SeaDreams fartyg bor man i rymliga och hemtrevliga hytter, samtliga har havsutsikt, TV, DVD spelare samt fri minibar. Måltider kan man välja att äta ute på däck i den friska havsluften. Vill du därefter sova under stjärnorna? Inga problem – besättningen bäddar genast upp någon av de bekväma sängarna med havsutsikt och serverar sedan frukost på sängen när du önskar.

Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 040-30 50 10 eller använd fliken ”kontakta oss” här
på hemsidan.