RoyalScotsman1Skottland är perfekt för avkoppling med sin natur och gästvänlighet, varför inte upptäcka detta ombord på Storbritanniens mest eleganta tåg, The Royal Scotsman? Stopp vid whiskeydestilleri, slott och genuina byar på landsbygden ingår också i resan.

Färderna genom det skotska höglandet börjar och slutar i Edinburgh. När säckpipeblåsare spelar vid ombordstigning får man en fingervisning om att detta är någonting speciellt. De charmiga och klassiska vagnsmiljöerna, för att inte tala om kupéerna, får vem som helst att känna sig väldigt uppskattad. Maten och servicen ombord är uppmärksammad för sin höga klass, det år två restauranger i tåget och båda är femstjärniga gourmetrestauranger som fått flera utmärkelser. Vinerna och inte minst whiskyn som serveras ombord håller väldigt hög klass. Fattas bara annat. Till middagar gäller ombyte, kavaj och slips för männen(kilt går också) samt klänning eller kjol för damerna.

Flera olika reserutter med en reslängd från tre till åtta dagar erbjuds under perioden april - oktober. Tåget tar endast 36 passagerare och På nätterna står tåget stilla vilket gör det enklare att sova för många. I sovvagnarna finns 16 dubbel och 4 singelhytter, alla lyxigt inredda i ädelträ med takfläktar och egna duschrum. I tåget finns även panoramavagnar där man kan koppla av och se betande får, insjöar och slottsruiner passera.
En oförglömlig upplevelse garanteras!

På Royal Scotsman gäller helpension,  all mat och dryck, boende, underhållning och utflykter ingår i priset. Av säkerhetsskäl är barn under 12 år inte tillåtna ombord.

 
Priser och avgångar 2015:

Grand North West (7 nights)
(Combined Classic and Western journeys)
Departures 2014 from april to October  
8.510 Euro

Grand Tour of Great Britain (7 Nights)
A round-Britain itinerary.
Departures 2014: in July
10.010 Euro
 
Grand West Highland (5 nights)
(Combined Western and Highland journeys)
Departures 2014 from May to October
6.200 Euro

The Classic Journey (4 Nights)
Enjoy the ultimate Royal Scotsman experience, travelling through some of the UK's finest scenery.
Departures 2014 from April to October
5.270 Euro

The Western Journey (3 Nights)
The line for true landscape lovers.
Departures 2014 from May to October
4.180 Euro

The Highland Journey (2 Nights)
Travel straight into the heart of the Highlands and enjoy typical outdoors activities.
Departures 2014 from May to October 
2.870 Euro
 

Priserna är per resa och per person del i dubbelkupé/twin cabin inklusive boende, måltider, vin, alkohol, övriga drycker, underhållning och utflykter.

Vi reserverar oss mot ändringar i tidtabell och av pris som görs av Royal Scotsman.

Kontakta oss på Rubinresor för mer information om avgångsdatum och offert, vi är certifierad återförsäljare av Royal Scotsman tåg. Vi erbjuder både service och upplevelser med hög kvalitet.